Ecran Visual Experience Reference White Motorizat

Ecran Visual Experience Reference White Motorizat

Ecran Visual Experience Motorized Reference White

 

Tip Ecran:

– motorized tension reference screen –


 

Generalitati:

Ecran motorizat, carcasa metal alb, bara tensionare otel, suport pe material ultraflex, sistem de pretensionare de ultima generatie, tensionare distributiva pe toata suprafata vertical + orizontal, garantie prevenire aparitie cute si ondulare in timp.

Instalare versatila cu posibilitate de pozitionare atat pe tavan cat si pe perete.

Actionare la telecomanda sus / jos /stop sau direct din proiector – Trigger 12v corelat cu pornirea/oprirea acestuia.

 

Recomandari:

Ideal pentru integrare in home theatre dedicat, adresabilitatea fiind in randul cinefililor ultrapretentiosi, a studiourilor de videografie, postprocesare si preview film. Integrarea acestui ecran este recomandata in locatii unde instalarea unui ecran frame wall (fix) este mai dificila, respectiv in fata unui televizor, a unui geam, grinde, etc. Corelat cu videoproiectorul, la un click acesta coboara simultan cu comada on, respectiv se ruleaza o data cu oprirea videoproiectorului la comanda off (conctat prin trigger -12V). Recomandat in home cinema cu pereti si tavan inchisi la culoare, fara reflexii. Pe aceast tip de ecran este indicata folosirea unor videoproiectoare cu luminozitate scazuta si medie, in functie de marimea diagonalei ecranului, alegerea acestor proiectoare fiind dupa criteriul performanta black level, nu dupa indicele de luminozitate. Culoarea peretilor si tavanului influenteaza calitatea afisarii proiectiei, spre deosebire de variantele material Grey ALR, care au capabilitatea de a rejecta lumina ambientala, lumina care nu vine din directia blocului optic al videproiectorului. Se recomanda culori neutre ale peretilor, tonuri mai saturate, cu precadere gri inchis mat sau derivatii, chiar negru, nonreflectiv.

 

Formate disponibile:

 • HDTV 16:9
 • Anamorphic 2:35:1

 

Particularitati:

 • compatibil Full HD, 3D, 4K, 8K
 • irizant technology reflective PVC screen material
 • culoare alb reflectiv irizat
 • Factor de rejectie lumina ambientala sub 5%
 • 1.0 gain on-axis
 • 172” unghi de vizualizare (86” de fiecare parte a axei)
 • motorized pretension screen
 • dimensiuni disponibile 100” 110”
 • format ecrane 16:9 respectiv 2:35:1 ecranul Motorized Reference White pretensionat
 • 3 straturi multiple suprapuse pentru optimizarea reflexie si difuziei suprafetei
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

Ecran Visual Experience
R-255
G-255
B-255

 

Material videoproiectie conceput multistrat, cu capabilitati speciale de afisare. Mai luminos decat varinata grey, este recomandat pentru utilizarea in camere cu lumina controlata, sau pereti inchisi la culoare, cu lumina ambientala inexistenta.

 • Strat 1 – suport white PVC flextronternsioned
 • Strat 2 – interstrat optic reflexiv irizat
 • Strat 3 – strat superior de acoperire antistatic

 

 • rezistenta medie la spalare

 
Descrierea suprafetei de proiectie:

Tehnologia noastră irizant-reflectiva, special concepută pentru ca suprafata de proiectie sa reflecte exact parametrii luminii, respectiv saturatia, chrominanata si luminanta generata de blocul optic al videoproiectorului, fara pierderi de detaliu sau bust excesiv de culoare, fara shimering sau hotspot, fara a conditiona spectatorii de unghiul restrans de vizualizare specific altor ecrane. Suprafata special tratata, reuseste sa afiseze o vibranta inconfundabila tonurilor de culoare, albul din continutul rulat fiind de o neutralitate exemplara. Nivelul de black level afisat de ecran este direct proportional cu capabilitatea videoproiectorului de a il afisa si invers proportional cu reflexiile adiacente ale camerei (eliminate prin decorarea in nuante inchise, non reflective). Acest tip de ecran este folosit in mediile ultrapretentioase, unde se pune accent pe rafinament, acuratete, detaliu si imersie ca atribute definitorii ale imaginii.

 
Constructie:

Sistem motorizat de ultima generatie, cu tensionare distributiva din 10cm in 10cm. Material ultaflex de o finete exemplara, fara insertii iesite in relief. Tratamentul irizat-reflectiv cu o uniformitate de peste 99% fac ca acest ecran sa fie incadrat in stanadardele de proiectie 4K reference, atat pentru DLP cat si pentru 3LCD respectiv LCoS (D-ILA & XSRD). Nu puteți obține perfecțiunea imaginii pentru ecranul dvs. daca acesta este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța imaginii proiectate si mai ales pentru a-i pastra calitatile initiale pe parcursul timpului, la mii de cicluri de rulare.

 

Integritate:

Ecranele de tipul motorized vin ambalate corespunzator, sistemul de tensionare fiind de ultima generatie. Telecomanada IR cu finisaj de calitate, este prevazuta cu toate functiile necesare utilizarii curente.

 

Ansamblare:

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata simplist, ergonomic, finisaj premium, materialul de proiectie fiind insa unul de referinta, certificat in studiouri unde neutralitatea si acuratetea coloritului este vitala, rivalizand cu varfurile in industria de profil la ora actuala. Acest atribut il face ravnit de cinefilii ultrapretentiosi, care aspira la o imagine similara cu cea a studiourilor de film. Camera dedicata intunecata, bluray-ul de top, sursa video de calitate fara compresie, calibrarea profesionala a imaginii videoproiectorului si nu in ultimul rand optica si procesarea acestuia, sunt factori colaterali care pun in valoare capabilitatile de afisare ale acestui ecran de referinta.