Ecran Visual Experience Mirror Screen

Ecran Visual Experience Mirror Screen

Ecran Visual Experience Mirror Screen

– Concept inovativ in proiectia business, vizualizare la 360″-

 

Particularitati:

Ecran semiopacizant alb, sustinut de o rama fixa, coceput pentru retro proiectie. Amplasament suspendat din plafon, dedicat proiectiei long throw si short throw. Capabilitatile unice ale materialului, confera acestuia posibilitatea de a afisa dual imaginea fata-verso la aceeasi rezolutie, saturatie, luminozitate si acuratete, avand un unghi foarte larg care tinde spre 180’. Conceptul este dedicat exclusiv reclamelor tip video, foto, timelapse, office si prezentari business in incaperi luminate.

 • Compatibil Full HD, 4K
 • semiopacity difuzive technology PVC – screen material
 • culoare alb semiopac difuziv angular
 • factor de rejectie lumina ambientala 10%
 • 1.0 gain on-axis
 • 176’ unghi de vizualizare (88 de fiecare parte a axei) x 2
 • Edge velur 50mm
 • dimensiuni intre 92” – 100”
 • format ecrane 16: 9, ecranul mirror avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

R-254
G-255
B-254

 

Material proiectie conceput cu mai multe straturi, oferind una din cele mai bune variante cu capabilități de vizualizare in conditii de lumina ambientala.

Strat 1 – support PVC translucid

Strat 2 –strat polarizat reflective (ambele fete)

Strat 3 – strat difuziv antistatic (ambele fete)

Strat 4 – strat superior de acoperire antistatic (ambele fete)

 

 • rezistenta medie la spalare

 
Descriere:

Tehnologia noastră mirror-screen special concepută pentru vizualizare in lumina ambientala a fost dezvoltată pentru a putea fi integrata in farmacii, hipermaket-uri, showroom-uri, magazine opulente. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (becuri, spoturi , neoane) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contraste mai bune.
Tehnologia semiopacity difuzive proiectată pentru a vă îmbunătăți conținutul vizual fara hotspot sau shimmering effect.
Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dvs. ar putea să nu pară la fel de bine cum va imaginati ca ar trebui sa arate.

 
Constructie:

Structura duală a cadrelor – fără compromis ca si design, integrare formă sau funcție si utilitate. Un cadru minunat poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea structurii cadrelor, constituind o componentă cheie a ecranelor de top.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

 • un cadru structural ține ecranul, sistem Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect plată
 • al doilea cadru încorporează Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos.

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii dacă ecranul dvs. daca acesta este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tensioning este multi-direcțional: – un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta.

 
Integritate:

Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie protejata cu strat de microfibra antistatic.

 
Ansamblare:

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata practic ca un tablou, elegant, cu margine de velur negru, amplasarea lui din plafon fiind cu doua agatatori, cu doua cabluri subtiri cu dimensiune reglabila.