Ecran Visual Experience Frame Wall Reference White

Ecran Visual Experience Frame Wall Reference White

Ecran Visual Experience Fix Frame Wall Reference White

 

Tip Ecran:

– fixed frame long throw advanced home theatre –

 

Generalitati:

Ecran flat tip tablou, dedicat videoproiectiei cu pretentii, unde se urmareste obtinerea unei imagini de referinta in videoproiectie, respectiv “asthedirectorintended”. Principalul atibut al acestui ecran este perfectiunea suprafetei de proiectie, din toate punctele de vedere. Planeitatea suprafetei este exemplara, finetea materialului de proiectie este superioara oricarui ecran, atribut determinant in proiectia 4K si mai ales 8K. Aceste particularitati determinante fac ca aceste structuri de ecrane fixe, respectiv materialul de proiectie reference white, sa fie folosite in studiouri de post productie video, preview film si mai ales in home theatre luxury, unde pe langa o integrare intr-un design opulent, primeaza si afisarea unei imagini de referinta.

 

Recomandari:

Ideal pentru integrare in home theatre dedicat & studio de film, adresabilitatea fiind in randul cinefililor ultrapretentiosi, a regizorilor de imagine, a coloristilor si videofililor. Recomandat in home cinema cu pereti si tavan inchisi la culoare, fara reflexii. Pe aceast tip de ecran este indicata folosirea unor videoproiectoare cu luminozitate scazuta si medie, functie de marimea diagonalei ecranului, aceste proiectoare alese dupa criteriul performanta black level, nu dupa indicele de luminozitate. Culoarea peretilor si a tavanului influenteaza calitatea afisarii proiectiei, spre deosebire de varianta Frame Wall Grey ALR care are capabilitatea de a rejecta lumina ambientala, lumina care nu vine din directia blocului optic al videproiectorului. Se recomanda culori neutre ale peretilor, tonuri mai saturate, cu precadere gri inchis mat sau derivatii, chiar negru, nonreflectiv.

 

Formate disponibile:

 • HDTV 16:9
 • Anamorphic 2:35:1

 

Particularitati:

 • compatibil Full HD, 3D, 4K, 8K
 • irizant technology reflective PVC screen material
 • culoare alb reflectiv irizat
 • factor de rejectie lumina ambientala sub 5%
 • 1.0 gain on-axis
 • 178” unghi de vizualizare (89” de fiecare parte a axei)
 • Fixed frame edge velur black
 • dimensiuni disponibile 80” 92” 100” 110” 120” 130″ 140” 150”
 • format ecrane 16:9 respectiv 2:35:1 ecranul Arcade Reference White avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
 • 3 straturi multiple suprapuse pentru optimizarea reflexie si difuziei suprafetei
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

Ecran Visual Experience
R-255
G-255
B-255

 

Material videoproiectie conceput multistrat, cu capabilitati speciale de afisare. Mai luminos decat varinata Grey, este recomandat pentru utilizarea in camere cu lumina controlata sau pereti inchisi la culoare, cu lumina ambientala inexistenta.

 • Strat 1 – suport white PVC flextronternsioned
 • Strat 2 – interstrat optic reflexiv irizat
 • Strat 3 – strat superior de acoperire antistatic

 

 • rezistenta medie la spalare

 
Descrierea suprafetei de proiectie:

Tehnologia noastră irizant-reflectiva, special concepută pentru ca suprafata de proiectie sa reflecte exact parametrii luminii, respectiv saturatia, chrominanata si luminanta generata de blocul optic al videoproiectorului, fara pierderi de detaliu sau bust excesiv de culoare, fara shimering sau horspot, fara a conditiona spectatorii de unghiul restrans de vizualizare specific altor ecrane. Suprafata special tratata reuseste sa afiseze o vibranta inconfundabila tonurilor de culoare, albul din continutul rulat fiind inconfundabil, de o neutralitate exemplara. Nivelul de black level afisat de ecran este direct proportional cu capabilitatea videoproiectorului de a il afisa si invers proportional cu reflexiile adiacente ale camerei (eliminate prin decorarea in nuante inchise, non-reflective). Acest tip de ecran este folosit in mediile ultrapretentioase, unde se pune accent pe rafinament, acuratete, detaliu si imersie ca atribute definitorii ale imaginii. Ecranul Reference White are certificare Visual Experience, respectiv rezultatele masuratorilor luma/croma a reflectiei, masuratori spectrofotometrice efectuate cu apartarura de calibrare certificata ISF in cazul soliciatrii specificatiilor tehnice detaliate in cazul integrarii intr-un studio de film.

 
Constructie:

Structura duală a cadrelor fără compromis ca si fiabilitate, integrare formă sau funcție si utilitate. Un cadru solid si bine finisat poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea acestei structuri constituind o componentă cheie a ecranelor de top, accentul fiind pus si pe latura design.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

 • un cadru structural care ține ecranul, sistem integrat Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect concava, curbura nefiind proeminenta
 • al doilea cadru încorporează Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos

 

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii dacă ecranul este valurit sau incretit. Noi, cei de la Visual Experience, am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tension este multi-direcțional, un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta in interiorul cadrului.

 

Integritate:

Ecranele de tipul arcade vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie rulata, protejata cu strat de microfibra antistatic.

 

Ansamblare:

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata practic ca un display flat imens, elegant, cu margine subtire de velur negru, amplasarea lui pe perete fiind cu doua agatatori, necesitand pozitionare cu poloboc pentru orizontalitate.