Ecran Visual Experience Arcade Reference White

Ecran Visual Experience Arcade Reference White

Ecran Visual Experience Arcade Reference White

 

Tip Ecran:

– curved long throw for advanced home theatre –

 

Generalitati:

Ecran curbat, dedicat videoproiectiei cu pretentii, in camere care nu exceleaza ca latime, dar totusi se doreste integrarea unui ecran cu diagonala generoasa. Principalul atribut al curburii este orientarea reflexiei catre privitori (sweet spot) si minimizarea reflexiilor spre peretii laterali. Mai mult, ergonomia ecranului ajuta la integrarea acestuia in camere mai inguste, imaginea perceptuala fiind cu 8% mai extinsa ca si in cazul variantei flat (Frame Wall). Focalizarea este imbunatatita pe un astfel de ecran, distanta dintre centru si extremitati fiind redusa de forma concava. Aceste particularitati determinante fac ca aceste structuri concave de ecrane sa fie folosite pe scara larga in cinematografele digitale.

 

Recomandari:

Ideal pentru integrare in home theatre dedicat, adresabilitatea fiind in randul cinefililor ultrapretentiosi. Recomandat in home cinema cu pereti si tavan inchisi la culoare, fara reflexii. Foarte bine integrabil in camere relativ inguste, pentru eliminarea reflexiilor pe peretii laterali. Pe aceast tip de ecran, este indicata folosirea unor videoproiectoare cu luminozitate scazuta si medie, in functie de marimea diagonalei ecranului, aceste proiectoare alese dupa criteriul performanta black level nu dupa indicele de luminozitate. Culoarea peretilor si tavanului influenteaza calitatea afisarii proiectiei spre deosebire de varianta Acrade Grey ALR, care are capabilitatea de a rejecta lumina ambientala, lumina care nu vine din directia blocului optic al videproiectorului. Se recomanda culori neutre ale peretilor, tonuri mai saturate, cu precadere gri inchis mat sau derivatii, chiar negru, nonreflectiv.

 

Formate disponibile:

 • HDTV 16:9
 • Anamorphic 2:35:1

 

Particularitati:

 • compatibil Full HD, 3D, 4K, 8K
 • irizant technology reflective PVC screen material
 • culoare albreflectiv irizat
 • Factor de rejectie lumina ambientala sub 5%
 • 1.0 gain on-axis
 • 172” unghi de vizualizare (86” de fiecare parte a axei)
 • curved edge velur black
 • dimensiuni intre 80″ 92” 100” 110” 120” 130”
 • format ecrane 16:9 respectiv 2:35:1 ecranul Arcade Reference White avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
 • 3 straturi multiple suprapuse pentru optimizarea reflexie si difuziei suprafetei
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

Ecran Visual Experience
R-255
G-255
B-255

 

Material videoproiectie conceput multistrat, cu capabilitati speciale de afisare. Mai luminos decat varinata grey, este recomandat pentru utilizarea in camere cu lumina controlata, sau pereti inchisi la culoare, cu lumina ambientala inexistenta.

 • Strat 1 – suport white PVC flextronternsioned
 • Strat 2 – interstrat optic reflexiv irizat
 • Strat 3 – strat superior de acoperire antistatic

 

 • rezistenta medie la spalare

 
Descrierea suprafetei de proiectie:

Tehnologia noastră irizant-reflectiva, special concepută pentru ca suprafata de proiectie sa reflecte exact parametrii luminii, respectiv saturatia, chrominanata si luminanta generata de blocul optic al videoproiectorului, fara pierderi de detaliu sau bust excesiv de culoare, fara shimering sau hotspot, fara a conditiona spectatorii de unghiul restarns de vizualizare specific altor ecrane. Suprafata special tratata reuseste sa afiseze o vibranta inconfundabila tonurilor de culoare, albul din continutul rulat fiind inconfundabil, de o neutralitate exemplara. Nivelul de black level afisat de ecran este direct proportional cu capabilitatea videoproiectorului de a il afisa si invers proportional cu reflexiile adiacente ale camerei (eliminate prin decorarea in nuante inchise, non reflective). Acest tip de ecran este folosit in mediile ultrapretentioase, unde se pune accent pe rafinament, acuratete, detaliu si imersie ca atribute definitorii ale imaginii.

 
Constructie:

Structura duală a cadrelor fără compromis ca si fiabilitate, integrare formă sau funcție si utilitate. Un cadru solid, bine finisat poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea acestei structuri constituind o componentă cheie a ecranelor de top, acentul fiind pus si pe latura design.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

 • un cadru structural ține ecranul, sistem integrat Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect concava, curbura nefiind proeminenta
 • al doilea cadru încorporează curved Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos.

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii dacă ecranul este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tension este multi-direcțional, un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta in sincron cu arcul de curbura a cadrului.

 

Integritate:

Ecranele de tipul arcade vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie rulata, protejata cu strat de microfibra antistatic.

 

Ansamblare:

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata practic ca un televizor curbat imens, elegant, cu margine de velur negru, amplasarea lui pe perete fiind cu doua agatatori, necesitand pozitionarea cu poloboc pentru orizontalitate.