Ecran Visual Experience Arcade Ambient Light Grey

Ecran Visual Experience Arcade Ambient Light Grey

Ecran Visual Experience Arcade ALR Grey

 

Tip Ecran:

– curved long throw ambient light rejection –

 

Generalitati:

Ecran curbat, dedicat videoproiectiei cu pretentii, in camere care nu exceleaza ca latime, dar totusi se doreste integrarea unui ecran cu diagonala generoasa. Principalul atribut al curburii este orientarea reflexiei catre privitori (sweet spot) si minimizarea reflexiilor provenite de la peretii laterali. Mai mult, ergonomia ecranului ajuta la integrarea acestuia in camere mai inguste, imaginea perceptuala fiind cu 8% mai extinsa ca si in cazul variantei flat (Frame Wall) Focalizarea este imbunatatita pe un astfel de ecran, distanta dintre centru si extremitati fiind redusa de forma concava. Aceste particularitati determinante fac ca aceste structuri concave de ecrane sa fie folosite pe scara larga in cinematografele digitale.

 

Recomandari:

Ideal pentru integrare in home theatre si home video, sufragerii si locatii cu lumina ambientala scazuta si moderata. Foarte bine integrabil in camere relativ inguste, pentru eliminarea reflexiilor pe peretii laterali. Pe aceast tip de ecran, este recomandata folosirea unor videoproiectoare cu luminozitate medie si ridicata,in functie de marimea diagonalei ecranului. Culoarea peretilor si tavanului nu influenteaza sau influenteaza intr-o foarte mica masura calitatea videoproiectiei, in cazul variantei grey, spre deosebire de varianta Reference White unde se recomanda culori neutre ale peretilor, tonuri mai saturate, cu precadere gri inchis sau derivatii.

 

Formate disponibile:

 • HDTV 16:9
 • Anamorphic 2:35:1

 

Particularitati:

 • Compatibil Full HD, 3D, 4K
 • Nano technology reflective PVC screen material
 • Culoare gri deschis reflectiv angular
 • Factor de rejectie lumina ambientala peste 60%
 • 0.8 gain on-axis
 • 150’ unghi de vizualizare (75” de fiecare parte a axei)
 • Curved ALR edge velur black
 • dimensiuni intre 80″ 92” 100” 110” 120” 130”
 • format ecrane 16:9 respectiv 2:35:1 ecranul ALR avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
 • 5 straturi multiple suprapuse pentru de respingerea luminii ambientale moderate
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

Ecran Visual Experience
R-203
G-203
B-204

 

Material ALR conceput cu mai multe straturi, cu capabilitati rezonabile de respingere a luminii optice de pe piață, Mai luminos decat varinata dark grey, recomandat pentru untilizarea in camere albe, sau pereti deschisi la culoare, cu lumina ambientala scazuta sau moderata.

 • Strat 1 – suportul spate blackout opacizat care împiedică lumina să iasă din ecran
 • Strat 2 – substrat oglinda ecranului de reflexie mare 98%
 • Strat 3 – tratament cu nanoparticule reflexive polarizate angular
 • Strat 4 – interstrat optic neted, semiopacizant
 • Strat 5 – strat superior de acoperire antistatic

 

 • rezistenta medie la spalare cu apa distilata

 

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată în timp ce conținutul video proiectat este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat.

 
Descrierea suprafetei de proiectie:

Tehnologia noastră ALR special concepută pentru respingerea luminii ambientale a fost dezvoltată pentru a respinge fiecare bit al oricărei surse de lumină în afara axei de proiectie, conținutul fiind perceput clar detaliat si imersiv, chiar și în încăperi usor luminoase. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (ferestre partial obturate sau candelabre) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contrast mai bun.
Nanotehnologia proiectată pentru a vă îmbunătăți conținutul vizual fara hotspot sau shimering efect.

Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dvs. ar putea să nu pară la fel de bune cum va imaginati ca ar trebui sa arate. De aceea am proiectat un material de ecran care încorporează nanoparticule reflexive. Aceste particule minuscule reflectă lumina excesivă, garantând că singura lumină pe care o vedeți este cea care vine de la proiector.
Tehnologia de respingere a luminii este proiectată pentru a face conținutul dvs să strălucească.
În trecut, chiar și cea mai mică lumină însemna o afișare desaturata si fada. Ecranele albe sunt un exemplu concludent. Cu Visual Experience ALR long throw aceaste probleme sunt rezolvate. Ecranul nostru Ambient Light Rejection asigură o saturație sporită a culorii chiar și în încăperi usor luminoase.

După ani de cercetări, am dezvoltat un ecran care respinge sursele de lumină din afara axei și amplifică contrastul și intensitatea culorilor. Aceasta înseamnă că vă veți bucura de imagini mai vii în culori strălucitoare chiar intr-un unghi larg de vizualizare.

 
Constructie:

Structura duală a cadrelor fără compromis ca si fiabilitate, integrare formă sau funcție si utilitate. Un cadru solid, bine finisat poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea acestei structuri constituind o componentă cheie a ecranelor de top, accentul fiind pus si pe latura design.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

 • un cadru structural ține ecranul, sistem integrat Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect concava, curbura nefiind proeminenta.
 • al doilea cadru încorporează curved Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos.

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii dacă ecranul este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tension este multi-direcțional, un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta in sincron cu arcul de curbura a cadrului.

 

Integritate:

Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie protejata cu strat de microfibra antistatic.

 

Ansamblare:

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata practic ca un televizor curbat imens, elegant, cu margine de velur negru, amplasarea lui pe perete fiind cu doua agatatori, necesitand poazitionare cu poloboc pentru orizontalitate.