Ecran Visual Experience Ambient Light-UST Rulabil

Ecran Visual Experience Ambient Light-UST Rulabil

Ecran Visual Experience ALR-UST rulabil

 

Particularitati:

 • Dedicat proiectiei Ultra Short Throw, utillizabil doar pentru Ultra Short Throw
 • Compatibil Full HD, 3D, 4K
 • vertical stiated reflerctive technology, rollable PVC screen material
 • culoare gri foarte inchis reflectiv angular (din unghi orizontal gri foarte deschis)
 • factor de rejectie lumina ambientala peste 95%
 • 0.81 gain on-axis
 • 165” unghi de vizualizare (82”de fiecare parte a axei)
 • dimensiuni 100” si 110”
 • format ecrane 16:9, ecranul ALR avand sistem de tensionare motorizat
 • garantat la 10000 cicluri de rulare
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei spectrale D65 fata de suprafata tratata cu carbonat de magneziu (standard in industria video)

 
 

Carbonat de magneziu Ecran Visual Experience
R-255 R-205
G-255 G-206
B-255 B-208

 
 

Material ALR conceput cu straturi orizontale cu polarizare angulara diferita, oferind una din cele mai bune variante cu capabilități optice de respingere a luminii ambientale de pe piață, cu pierdere minimala a unghiului de vizualizare si a luminantei de varf.
Striatiile longitudinale sunt tratate diferit (partea convexa absoarbe lumina parazita, cea care nu vine din directia opticii proiectorului, partea concava este tratata cu nanoparticule reflective, polarizate angular pentru a reflecta imaginea inspre directia de vizualizare. Peste, un strat de acoperire transparent, antistatic.

 

 • rezistenta medie la spalare

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată, în timp ce conținutul video proiectat este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat. Imagine buna chiar si in conditii de lumina ambientala medie / moderata.

 
Descriere:
 

Cei 4 ani de research in domeniu proiectiei home video au dus la definitivarea conceptului Vizual Experience, dupa ale carui specificatii sunt concepute ecranele ALR. Rezultate maximale sunt obtinute in setup-ul cu proiectoare DLP single-cip cu nivel black level scazut si cu nivel de luminanta de varf mare (ex OPTOMA entry/middle). Cea mai buna optiune in camere cu pereti albi sau deschisi la culoare.
Tehnologia noastră ALR, special concepută pentru respingerea luminii ambientale a fost dezvoltată pentru a respinge fiecare bit al oricărei surse de lumină în afara axei de proiectie, conținutul fiind perceput clar și ascuțit, chiar și în încăperi luminoase. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (ferestre sau candelabre) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contraste mai bune.
Nanotehnologia din suprafata ecranului vă va îmbunătăți conținutul vizual fara aparitia de hotspot sau shimmering efect, cum este in cazul altor ecrane ALR existente la ora actuala pe piata.

Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dvs, ar putea să nu pară la fel de bine cum va imaginati ca ar trebui sa arate. De aceea am proiectat specificatii pentru un material de ecran care încorporează nanoparticule reflexive. GarantIa că singura lumină pe care o vedeți este cea care vine de la proiector spre ochii dvs, restul fiind in proportie de peste 95% absorbita.

Tehnologia de respingere a luminii proiectată pentru a face ca conținutul dvs să strălucească, plin de vibranta, detaliu si contrast.

În trecut, chiar și cea mai mică lumină însemna o afișare spălcita, cetoasa si desaturata. Ecranele albe sunt un exemplu concludent. Cu Visual Experience ALR ultra short throw, aceaste probleme sunt rezolvate. Ecranul nostru Ambient Light Rejection asigură o saturație sporită a culorii chiar și în încăperi luminoase.

După ani de cercetări, am dezvoltat un ecran care respinge sursele de lumină din afara axei și amplifică contrastul și intensitatea culorilor. Aceasta înseamnă că vă veți bucura de imagini mai vii în culori strălucitoare chiar intr-un unghi larg de vizualizare (82” de fiecare parte a axei).

 
Constructie:
 

Sistem inovator de rulare/derulare automatizat – fără compromis ca si design, integrare, formă, funcție si utilitate. O singura apasare a butonului pe telecomanda si in 45 secunde ecranul este pus in functiune.
Un cadru minimalit, mascat in mobilier, poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea structurii mecanizate, constituind o componentă cheie a ecranelor rulabile de top.
Nu puteți obține perfecțiunea imaginii daca ecranul este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare performant care garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tension este multi-direcțional: – un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta + ransforsare la jumatatea ecranului.

 
Integritate:
 

Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie protejata cu strat de microfibra antistatic.

 
Ansamblare:
 

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata practic ca un tablou elegant, cu margine de velur negru, amplasarea lui pe perete fiind cu doua agatatori, necesitand pozitionare cu poloboc pentru orizontalitate.

 
Garantie:
 

 • 2 ani de zile de la data achizitonarii de catre beneficiar / 10000 cicluri de rulare.