Ecran Visual Experience Ambient Light-UST Motorizat

Ecran Visual Experience Ambient Light-UST Motorizat

Ecran Visual Experience ALR-UST Motorizat

 

Particularitati:

Ecran motoriat dedicat proiectiei Ultra Short Throw UST, caracasa metal alb sau negru bara tensionare otel, suport pe material ultraflex, sistem de pretensionare de ultima generatie, tensionare distributiva pe toata suprafata vertical + orizontal, garantie anticute si ondulare in timp.
Instalare versatila cu posibilitate de pozitionare atat pe tavan cat si pe perete.
Actionare la telecomanda sus / jos /stop sau direct din proiector – Trigger 12v corelat cu pornirea/oprirea acestuia.

 • Compatibil Full HD, 3D, 4K
 • Nano technology reflective PVC screen material
 • Culoare gri inchis reflectiv angular
 • Factor de rejectie lumina ambientala peste 80%
 • 0.6 gain on-axis
 • 160’ unghi de vizualizare (80” de fiecare parte a axei)
 • dimensiuni intre 90” 100” 110”
 • 5 straturi multiple suprapuse pentru de respingerea luminii ambientale moderate
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

Carbonat de magneziu Ecran Visual Experience
R-255 R-205
G-255 G-206
B-255 B-208

 

Material ALR UST conceput cu straturi orizontale cu polarizare angulara diferita, oferind una din cele mai bune variante cu capabilități optice de respingere a luminii ambientale de pe piață, cu pierdere minimala a unghiului de vizualizare si a luminantei de varf.

Striatiile longitudianale sunt tratate diferit (partea convexa absoarbe lumina parazita, cea care nu vine din directia opticii proiectorului, partea concava este tratata cu nanoparticule reflective, polarizate angular pentru a reflecta imaginea spre directia de vizualizare. Peste acestea, un strat de acoperire transparent, antistatic.

 

 • rezistenta medie la spalare cu apa distilata

 

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată, în timp ce conținutul video proiectat este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat. Imagine buna chiar si in conditii de lumina ambientala moderata.

 
Descriere:

Cei 4 ani de research in domeniu proiectiei home video au dus la definitivarea conceptul Vizual Experience, dupa ale carui specificatii sunt concepute ecranele ALR. Rezultate maximale sunt obtinute in setup-ul cu proiectoare DLP single-cip cu nivel black level scazut si cu nivel de luminanta de varf mare (ex OPTOMA entry/midle). Cea mai buna optiune in camere cu pereti albi sau deschisi la culoare.
Tehnologia noastră ALR-UST, special concepută pentru respingerea luminii ambientale, a fost dezvoltată pentru a respinge fiecare bit al oricărei surse de lumină în afara axei de proiectie, conținutul fiind perceput clar și ascuțit, chiar și în încăperi luminoase. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (ferestre sau candelabre) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contraste mai bune.
Nanotehnologia din suprafata ecranului vă va îmbunătăți conținutul vizual fara aparitia de hotspot sau shimmering efect cum este in cazul altor ecrane ALR existente la ora actuala pe piata.

Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dumneavoastra ar putea să nu pară la fel de bine cum v-ati imaginat ca ar trebui sa arate. De aceea am proiectat specificatii pentru un material de ecran care încorporează nanoparticule reflexive. Garantia că singura lumină pe care o vedeți este cea care vine de la proiector spre ochii dumneavoastra, restul fiind in proportie de peste 95% absorbita.
Tehnologia de respingere a luminii proiectată pentru a face ca conținutul dumneavoastra să strălucească, plin de vibranta, detaliu si contrast.
În trecut chiar și cea mai mică lumină însemna o afișare spălăcită, cetoasă si desaturată. Ecranele albe sunt un exemplu concludent. Cu Visual Experience ALR ULTRA SHORT THROW aceaste probleme sunt rezolvate. Ecranul nostru UST Ambient Light Rejection asigură o saturație sporită a culorii chiar și în încăperi luminoase.

După ani de cercetări, am dezvoltat un ecran care respinge sursele de lumină din afara axei și amplifică contrastul și intensitatea culorilor. Aceasta înseamnă că vă veți bucura de imagini mai vii în culori strălucitoare chiar intr-un unghi larg de vizualizare (82” de fiecare parte a axei).

 
Garantie:

 • 2 ani de zile de la data achizitonarii de catre beneficiar

 

Contrastul video reprezinta diferenta dintre cea mai intunecata si cea mai luminosa parte a imaginii.

Acesta reprezinta un complex de factori variabili cum ar fi:

 • Continutul video (amprenta regizorului sau a coloristului)
 • Birate-ul materialului video (compresia induce un contrast slab)
 • Sursa video/player (setarea incorecta duce la pierderea detaliilor sau clipping)
 • Calibrarea imaginii proiectorului (la fel setarile incorecte denatureaza contrastul)
 • Factorul ecran, cel mai determinant in ecuatia imaginii care reuseste sa induca un punch si o vibranta in imagine, datorita particularitatilor speciale de reflexie a luminii inapoi in ochii privitorului. Capabilitatea de a concentra lumina spre locul de privit face ca fluxul luminos sa nu piarda din amplitudine, sa fie eliminate partial reflexiile si contrastul perceptual sa fie marit.