Ecran Visual Experience Acoustic Flawless 2:35:1 – 16:9

Ecran Visual Experience Acoustic Flawless 2:35:1 – 16:9

Ecran Visual Experience Acoustic Flawless

 

Tip Ecran:

– long throw acoustic textur art for advanced home theatre –

 

Generalitati:

Ecran fix cu structura frame wall, dedicat videoproiectiei cu pretentii, in home theatre cu sistem audio incorporat, incintele front / center / front presence amplasate in spatele suprafetei de proiectie. Principalul atribut al acestui tip de ecran este capabilitatea de a permite sunetului generat de incintele acustice sa fie redat fara distorsiuni, transparenta sonora fiind remarcabila. Mai mult, ergonomia ecranului ajuta la integrarea acestuia in camere home cinema luxury, unde de obicei proiectarea porneste de la zero. Aceste particularitati determinante fac ca aceste tipuri de ecrane sa fie folosite pe scara larga in cinematografele digitale.

 

Recomandari:

Ideal pentru integrare in home theatre dedicat, adresabilitatea fiind in randul cinefililor ultrapretentiosi si mai ales audiofililor care acorda deopotriva atentie atat sunetului cat si imaginii. Recomandat in set-upuri home cinema cu pereti si tavan inchis la culoare, fara reflexii. Pe acest tip de ecran, este indicata folosirea unor videoproiectoare cu luminozitate scazuta si medie, in functie de marimea diagonalei ecranului, aceste proiectoare alese dupa criteriul performanta black level nu dupa indicele de luminozitate. Culoarea peretilor si tavanului influenteaza calitatea afisarii proiectiei iar pentru a contracara acest factor, se recomanda decorarea in culori neutre a peretilor. Tonuri mai saturate, cu precadere gri inchis mat sau derivatii, chiar negru, nonreflectiv.

 

Formate disponibile:

 • HDTV 16:9
 • Anamorphic 2:35:1

 

Particularitati:

 • compatibil Full HD, 3D, 4K, 8K
 • reflective textur art technology screen material
 • culoare alb reflectiv texturat
 • factor de rejectie lumina ambientala sub 5%
 • 1.0 gain on-axis
 • 166” unghi de vizualizare (83” de fiecare parte a axei)
 • fixed frame wall edge velur black
 • dimensiuni intre 80″ 92” 100” 110” 120” 130” 140” 150”
 • format ecrane 16:9 respectiv 2:35:1 ecranul Acoustic Flawless avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
 • un strat tesut optimizat cu proprietati optice specifice de reflexie / difuzie a suprafetei, respectiv transparenta acustica
 • neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 

Ecran Visual Experience
R-255
G-255
B-255

 

Material videoproiectie tesut unistrat, cu capabilitati speciale de afisare reflective si transparenta acustica superioara. Mai luminos decat varinatele Grey, este recomandat pentru utilizarea in camere cu lumina controlata, sau pereti inchisi la culoare, cu lumina ambientala inexistenta.

 • Strat 1 – suport white textur art angular tratat reflectiv

 

 • rezistenta mica la spalare

 
Descrierea suprafetei de proiectie:

Tehnologia noastră inovativa textur art, special concepută pentru ca suprafata de proiectie sa transpara si sa reflecte in egala masura sunetul si imaginea asa cum a dorit creatorul materialului AV sa o vedeti, fara sa isi puna amprenta in vre-un fel asupra continutului. Spre deosebire de alte ecrane acustice, acesta nu afiseaza efectul de moire, specific acestor ecrane tesute. Aceasta structura texturata de generatie noua are un aspect smooth, tratamentul reflectiv fiind realizat in profunzimea fibrei. Fibra de calitate premiun isi pastreaza tinuta ferma ani in sir fara a exista riscul ondularii, degradarii sau ingalbenirii. Mai mult, initial tratamentului reflectiv, in prealabil fibra este taratata fungic, pentru prevenirea aparitiei mucegaiului. Tehnologia noastră textur art este special concepută pentru ca suprafata de proiectie sa reflecte liniar parametrii luminii, respectiv saturatia, chrominanata si luminanta generata de blocul optic al videoproiectorului, fara pierderi de detaliu sau bust excesiv de culoare, fara shimering sau horspot, fara a conditiona spectatorii de unghiul restarns de vizualizare specific altor ecrane. Suprafata special tratata, reuseste sa afiseze o vibranta inconfundabila tonurilor de culoare, de o neutralitate exemplara. Nivelul de black level afisat de ecran este direct proportional cu capabilitatea videoproiectorului de a il afisa si invers proportional cu reflexiile adiacente ale camerei (eliminate prin decorarea in nuante inchise, non reflective). Acest tip de ecran este folosit in mediile ultrapretentioase, unde se pune accent pe design, rafinament, acuratete, detaliu si vibranta ca atribute definitorii ale imaginii dar si a sunetului imersiv provenit direct din suprafata de proiectie. Nivelul presiunii acustice este diminuat doar cu – 1.8 dB, la frecventele de peste 8-10Khz, in rest sunetul este abosolut transparent.

 
Constructie:

Structura duală a cadrelor fără compromis ca si fiabilitate, integrare formă sau funcție si utilitate. Un cadru solid, bine finisat poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea acestei structuri constituind o componentă cheie a ecranelor de top, accentul fiind pus si pe latura design.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

 • un cadru structural ține ecranul, sistem integrat Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect plana, fara cute sau denivelari
 • al doilea cadru încorporeaza Edge Velur frame – negru mat/matasos

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii dacă ecranul este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tension este multi-direcțional, un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta similar unui tablou de expozitie.

 

Integritate:

Ecranele de tipul Acoustic Flawless vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie rulata, protejata cu strat de microfibra antistatic.

 

Ansamblare:

Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 • suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere

Asamblat, ecranul arata practic ca un televizor flatron imens, elegant, cu margine de velur negru, amplasarea lui pe perete fiind cu doua agatatori, necesitand poazitionare cu poloboc pentru orizontalitate.