despre noi

Visual Experience

Visual Experience

Aria AV (audio/video) din Romania incepe sa prinda contur, tot mai multi pasionati se informeaza si se documenteaza inaintea efectuarii unor achizitii in aceasta arie. Ca si in orice domeniu, cererea creeaza oferte, iar ofertele se diversifica in functie de cerere. Inaintea celor doua, exista curentul care de obicei vine de peste Ocean si Europa de Vest. Deschiderea este mult mai mare spre aria Audio, unde si numarul de pasionati este semnificativ. Videoproiectia Home este un domeniu relativ nou si de nisa, el nefiind foarte mediatizat si nici aprofundat.

Visual Experience isi propune perfectionarea si formarea acestui domeniu la nivel home, solutiile propuse fiind bazate pe experienta personala acumulata in ani, pe research-ul in domeniul videoproiectiei aplicate, pe recenziile pozitive si negative ale utilizatorilor inainte si dupa achizitia unor echipamente entry sau de top si pe studii certificate ale integrarii setup-urilor video in ambient diferit.

Visual Experience isi propune minimizarea costurilor prin recomandarea de device-uri optime si maximizarea rezultatelor obtinute in proiectie prin optimizarea, integrarea si calibrarea echipamentelor achizitionate.

Visual Experience isi propune acordarea de asistenta on-line pe blog sau telefonic, raspunzand intrebarilor utilizatorilor, discutand spete, propuneri si idei conexe subiectului de nisa proiectie video.

Visual Experience

Make a huge step for a new generation

Cere o demonstratie sau fa o programare
Luni - Vineri : 19 PM - 21 PM
Sambata : 17 PM - 19 PM
Duminica : 10 AM - 12 AM

Cine suntem?

Ca un scurt istoric totul a pornit de la achizitia in trecut a unor echipamente video (televizoare si proiectoare). Ca si oricine am trait cu impresia ca un device scos din cutie si initializat, afiseaza la capacitate maxima materialul video, nefiind nevoie de nici un reglaj, pozitionare sau setare. Timpul a facut ca aceasta perceptie ominprezenta in randul utilizatorilor sa ne shimbe modul de gandire si abordare. Contactele cu persoane avizate, studiul articolelor, recenziilor si review-urilor de afara, au inceput sa confirme intuitia ca potentialul unei achizitii poate fi pus in valoare de factori conecsi. Pezenta pe forumurile de specialitate a intarit acesta convingere, apogeul fiind achizitia de echipamente de calibrare video. Acesta a fost cotitura radicala in definitivarea conceptului si punctul de plecare in dezvoltarea proiectului Visual Experience.

Ce facem?

Visual Experience are ca principal obiect de activitate:

  • oferirea de consultanta PRO in domeniul videoproiectiei home
  • evaluarea locatiei in vederea instalarii aparaturii
  • recomandarea de aparatura pentru dotarea home cinema / home video
  • vanzarea de echipament video (ecrane proiectie, conectica HDMI, suporti video proiectoare)
  • instalarea ecranelor de proiectie Fixed Frame si a Videoproiectoarelor cu suportii aferenti
  • calibrarea individuala a videoproiectoarelor tinand cont de factorul ecran
  • asistenta si post asistenta pe parcursul utilizatii setup-ului

Cui ne adresam?

Noi se adresam tuturor pasionatilor de videoproiectie. Atat celor care au un background in domeniu, cat si celor care nu au avut contact inca cu un setup home, dar isi doresc o experienta inedita. Visual Experience impulsioneaza doritorii sa puna intrebari, sa dezbata subiecte, sa descrie experiente, pe parcurs formandu-se o comunitate unde sa existe o transparenta totala.

Cum procedam?

Visual Experience adopta o metoda de comunicare bidirectionala. In functie de ideile clientului se evalueaza necesitatile, se ofera consultanta, se oferteaza echipament Visual Experience si echipament de la colaboratori in special pe partea de audio. Clientul poate sa isi instaleze echipamentul in regie proprie sau sa ii fie instalat de catre echipa noastra de profesionisti. Serviciile de instalare sunt pe o raza limitata (100km) in jurul orasului Arad.